Hytter i reisverk / elementer

Vi leverer enhver løsning etter dine tegninger, eller fra vårt eget hyttesortiment. Du kan velge ulike utvendige og innvendige paneler og sette ditt helt personlige preg på hytta. Vi leverer stort sett pre-beiset panel i valgfri farge.

Våre hytter leveres med kjøkken, bad og garderobe fra Huseby. Vi bistår gjerne.
Ta kontakt med oss, eller se www.huseby.no

Dette er en arkitekttegnet hytte i 2 etasjerer med eksklusive kvaliteter, bygget i reisverk på murt sokkeletasje, med fantastisk beliggenhet på en av Gaustablikks…
BRA: 128m²
BAD: 2
SOVEROM: 5
Arkitekttegnet hytte med anneks på Blefjell, bygget med fokus på praktiske løsninger! Stor flislagt vindfang/gang med rikelig plass og garderobe til alt yttertøy. Direkte…
BRA: 109m²
BAD: 2
SOVEROM: 4
Her ønsket kunden to like hytter «vegg-i-vegg». Hyttene er bygget på grunnmur/betongplate på steinsatt grunn. Varmekabler i gulv på alle rom i 1. etasje….
BRA: 112.75m²
BAD: 1
SOVEROM: 1

Nær sagt ethvert hyttedesign eller hytteform kan bygges som reisverkshytte. Vi leverer enhver løsning etter dine personlige tegninger, eller fra vårt eget hyttesortiment. Med en slik hytte har du gjerne større muligheter til å velge ulike utvendige paneler og sette ditt helt personlige preg på hytta. Innvendig har du også store valgmuligheter med forskjellige trepaneler eller platet- og malte overflater.
Et godt tips kan være om du velger trepaneler, er å velge pre-beiset panel. Det gir mindre arbeid og du unngår «hvite sprekker» når panelet etter hvert krymper litt.

Illustrasjonsbilde på Hytter i reisverk / elementer
Illustrasjonsbilde

Produksjon av hytte i reisverk

Når løsningene er klare og alle detaljer er fastlagt, konstrueres hytta slik at den kan produseres rasjonelt, delt opp i store elementer. En reisverkshytte bygget av elementer produseres i innendørs i oppvarmet hall hos leverandøren. De enkelte veggene produseres i hele veggelementer eller er delt opp av konstruksjons- eller transportmessige grunner.
Selve veggskjelettene av reisverk settes sammen av trematerialer eller konstruksjonsvirke som det kalles, isoleres med 20, 25 eller 30cm isolasjon, vindtette plater og lekter monteres, og paneles så utvendig med forhåndsbeiset panel. Vinduer monteres og belistes ferdig utvendig. Komplett ferdig vegg utvendig, klar for transport. Alt i henhold til kravene i den norske byggeforskriften TEK17.

Transport av hytte i reisverk

Elementene til komplett hytte transporteres så samlet på spesialtrailer ut til byggeplass. Her heises elementene inn på fundamentet og kobles sammen i henhold til hyttetegningen. Takstoler monteres og taket legges med alle sine komponenter. Så er hytta «tett».

 

Eksempel på hytter i reisverk / elementer

 

Ferdigstilling av hytte i reisverk

Innvendig legges diffusjonsplast på veggene. Så lektes det ut 50 mm for fremføring av elektroinnstallasjoner og VVS-utstyr og 5cm isolasjon. Deretter paneles alle vegger, da gjerne med  forhåndsbeiset panel. Gulvparkett og fliser legges før innsetting av innerdører, og belisting gjøres ferdig. Ildsted monteres. Når så våtrom og kjøkken er montert ferdig, er hytta «nøkkelferdig» og klar til overlevering.

Vi leverer også hytter plassbygget i vanlig reisverk etter arkitekttegninger.

En solid og lun hytte er klar for innflytting, og det er bare å nyte tilværelsen og kjenne på den gode hyttefølelsen. Ta kontakt med oss for en uforbindtlig samtale om din reisverkshytte eller les mer om våre andre hyttetyper “Hytter i stav / laft” og “Tømmerhytter”.

Eksempel på reisverkshytter i elementer bygget på Hafjell.

 

Eksempelbilde på hytter i reisverk / elementer