Arkitekttegnet hytte i 2 etasjer

Arkitekttegnet hytte i 2 etasje, med spektakulær beliggenhet og utsikt. Hele 14 sengeplasser.

Drømmen om særpreget hytte, spektakulær beliggenhet, solrik utsikt til Gaustatoppen, direkte ski-in/out til nærliggende alpinbakke, har blitt realitet for denne familien på Gaustablikk. Se: https://www.gausta.com/overnatting/

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Nei

Dette er en arkitekttegnet hytte i 2 etasjerer med eksklusive kvaliteter, bygget i reisverk på murt sokkeletasje, med fantastisk beliggenhet på en av Gaustablikks flotteste utsiktstomter.
Hytta har store panoramavinduer fra gulv til tak. og stor utvendig terrasse med flott utsikt til ruvende Gaustatoppen i vest. Alle vinduer har solskjerming.

Hytta er bygget av lokal byggmester, og har høy kvalitet i alle detaljer og utførelser, og rommer alle funksjoner man kan ønske seg.
ENA Bygg har stått for all koordinasjon av arbeidene fram til nøkkel i døra.
Her er rikelig med oppbevaringsmuligheter i spesialproduserte skapinnredninger i alle rom i hytta.

Hytta er tegnet av Vårdal Arkitekter AS. Se: https://www.vaardal.as/
Alle bilder er laget av Vårdal Arkitekter. Bildene eies av byggherre.

Rommelig hovedetasje med stor stue/allrom med stor, spesiallaget kjøkkenløsning med praktisk kokeøy med innebygget ventilator. Her er spiseplass og hyggelig sittegruppe ved hyttas gasspeis. Videre wc, master-soverom med tilhørende bad, gang og dør til stor skigarderobe med direkte utgang til gårdsplassen.

Sokkeletasjen er bygget i mur, og rommer 4 soverom, spa-bad, TV-stue og teknisk rom/vaskerom med utgang til terrenget utenfor. Hytta har hele 14 sengeplasser.

En arkitekttegnet hytte i 2 etasjerer med denne størrelsen krever at den er bygget i henhold til TEK17.
Her er installert balansert ventilasjon fra Flexit, som sørger for god luftsirkulasjon i alle rom.
Se: https://www.flexit.no/inneklima/

Hytta har varmekabler i gulv i 1. etasjen. Soverommene er supplert med panelovn for hurtig oppvarming.
2. etasje har varmefolie i alle gulv, men unntak av våtrom som ha varmekabler. I stue/allrom er det montert stor gasspeis. Store 3-lags energiglass i vinduene gir flott utsikt og bidrar til et lunt og varmt inneklima.

Gaustablikk er østlandets absolutte alpindestinasjon med hytter, hoteller, after-ski-steder, utleiehytter og spisesteder.
Gausta Skisenter ved foten av Gaustatoppen er et familievennlig alpinanlegg med 13 heiser, 37 bakker, barneområder, terrengparker, skiskole, skiutleie og offpistekjøring. Se: https://www.gausta.com/gausta-skisenter
I tillegg finnes sportsforretning, dagligvare, skiutleie og skiservice, foruten milevis med flotte, preparerte turløyper i høyfjellsterreng. Se: https://www.gausta.com/pose-og-sekk-dagligvare

Se også andre av våre hyttemodeller på https://tyrihanshytter.no/tommerhytte

eller på https://tyrihanshytter.no/hytter-i-stav-laft/

Du er velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller mail. Se:https://tyrihanshytter.no/kontakt/