Vi tilbyr alle tjenester til byggeprosjekter, fra planlegging til ferdig bygg

ENA Bygg AS ble grunnlagt i 2014, og vi har erfaring med byggevirksomhet fra 2005 med tidligere selskap som ble solgt i 2011.

I dag består ENA Gruppen av ENA Bygg AS med avdeling for Kjøkken- og interiør og Eiendomsutvikling, samt vårt datterselskap ENA Prosjektutvikling AS. Vi har videre et nært samarbeide med avtalepartnere på levering av bygg, underentreprenører og byggmester/byggeleder og arkitekter. Vi har tilhold på Barkåker utenfor Tønsberg.

Vår kompetanse er din trygghet.

Å bygge nytt hus eller hytte er en stor beslutning for de fleste. I ENA Bygg AS rådgir vi deg gjerne omkring de fleste spørsmål og detaljer knyttet til dette. Sammen med deg setter vi oss ned i ro og finner frem til ønsket bygg som gjerne tilpasses ditt behov. Vi samarbeider med grunneiere av flotte tomteområder og selger ofte «nøkkelferdige» prosjekter.

Vi avtaler gjerne tid for en befaring på aktuelt område. Se Tomter>>

Sammen setter vi så opp et budsjett og en fremdriftsplan for bygget som stemmer med deres ønsker og krav.

Som totalleverandør av bygg koordinerer vi hele byggeprosessen fram til «nøkkelferdig» hytte eller hus.
Sammen med datterselskaper og samarbeidende selskaper (ENA Gruppen) tilbyr vi alle tjenester når det gjelder byggeprosjekter.


Tenker du på å bygge hytte?

Våre tjenester kan omfatte:

  • Hus og hytter må passe til tomtas egenskaper og reguleringsbestemmelsene for tomten.
  • Arkitekttegninger, om du ikke allerede har dem.
  • Byggesøknad med terrengsnitt og situasjonsplan.
  • Koordinering av hele prosessen fra plan og prosjektering til ferdig hytte.
  • Finne dyktige underentreprenører for prosjektet, og bistand med valg av materialer og interiør, gjerne fra vårt eget Tyrikjøkken.

Vi stiller strenge krav til miljø og bæredyktighet i byggeprosjektet og sørger for en forutsigbar økonomi i prosjektet. Gjennom hele byggeprosessen foretar vi løpende kontroll og oppfølging for å sikre at sluttresultatet svarer til din hyttedrøm.

Selvsagt holdes du løpende informert om fremdriften fra en og samme person hos oss fra planlegging til ferdig bygg.

 

Våre varemerker:

Tyrihanshytter® er registrerte varemerke for våre hytter, Tyrihanshus® for våre hus, og Tyri Kjøkken for våre kjøkken, bad og garderober.