Arkitekttegnet hytte med anneks på Blefjell.

Praktiske løsninger. Store vinduer. Anneks. 4 store soverom. Hems. 2 bad. Store uteplasser.

Arkitekttegnet hytte med anneks på Blefjell. Hytta er bygget høyt og luftig på en av Blefjells øverste tomter, tilpasset tomtas topografi og panoramautsikt. Store vinduer gjør at terrenget og utsikten blir en del av interiøret. Flotte turløyper sommer som vinter rett utenfor døren.

Tegninger:

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Nei

Arkitekttegnet hytte med anneks på Blefjell, bygget med fokus på praktiske løsninger!
Stor flislagt vindfang/gang med rikelig plass og garderobe til alt yttertøy. Direkte adgang til toalett/gjestebad med dusj. Romslig trappehall med tilstøtende soverom og stort bad med snekkerbygde innredning + teknisk rom/bod. Stor stue/spisestue med tilstøtende Huseby-kjøkken på 42m2, og direkte utgang til stor terrasse og skiferlagt uteplass.

https://huseby.no/kjokken/?gclid=EAIaIQobChMI7_aUhoXK_QIV1AWiAx2WKw8tEAAYASAAEgK8CvD_BwE
https://www.miele.no/?gclid=EAIaIQobChMI_sKoqoXK_QIVAUeRBR2uHwm7EAAYASAAEgJFPfD_BwE

Hems innredet som TV-stue/lekerom med grunnflate 34m2 og max ståhøyde 189cm. Arealet kan tillegges BRA-tallet for totalt areal.

Hytta er bygget for kunde, som panelt hytte, av TEWO-elementer, en «isolert massivtrekonstruksjon». 40mm laminert heltre innerpanel og det samme som ytterpanel, med 15cm isolasjon imellom, -helt uten plast. Deretter vindtettfolie, utlekting og solid ytterkledning utenpå.
Hytta har et særdeles godt inneklima på bakgrunn av den diffusjonsåpne konstruksjonen.

Hytta har 3-lags glass i alle vinduer. Dette sikrer full isolasjon og varme. Fremragende kontakt med terrenget rundt hytta gjennom store vinduer.
Peis og isolert stålpipe fra Schiedel. Tretak fra Alvdal Skurlag.
https://www.schiedel.com/no/
https://www.alvdalskurlag.no/