Stavlaft-hytte med hems. Fasade vest med store stuevinduer

STAVLAFT-HYTTE med hems, modell 13

Dette er en flott STAVLAFT-HYTTE med hems, og med romslige romløsninger, bygget med ekte stavlaft-konstruksjon og byggeskikk. Hytta er bygget i X-form med stort kjøkken med tilhørende spiseplass i åpen løsning med stuen.

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Nei

STAVLAFT-HYTTE modell 13 med hems, har 3 gode soverom på grunnplanet, og ytterligere sengeplasser på hemsen. Stort baderom, samt separat toalett som kan utstyres med dusjnisje.

Opprinnelsen til STAVLAFT-HYTTE-bygg er laftebygg, og er en byggeteknikk i heltre som kombinerer tømmerkonstruksjon med en reisverk-konstruksjon, og har også lange tradisjoner i Norge. Den gir et litt mer «dekorert» ytre utseende på hytta enn et rent reisverksbygg. Sammen med store vinduer kan det skapes unike interiørdesign.

Ekte stavlaft bygges ved at det først håndlaftes en ramme rundt bygget i bunnen av veggene. Deretter håndlaftes det inn staver eller vertikale stolper med full etasjehøyde i hvert hjørne og gjerne noen i veggenes lengde. Så laftes det inn en ny ramme på toppen av stavene, tilsvarende bunnrammen. Inn imellom rammer og staver bygges det vegger av reisverk å vanlig måte.

Se gjerne: https://tyrihanshytter.no/hytter-i-stav-laft/

Våre stavlaft-hytter utstyres med ekte Huseby-kjøkken, baderomsmøbler og garderober.
Se deres store modell-utvalg:https://huseby.no/kjokken/klassiske-kjokken/