STAVLAFT-HYTTE med 4 soverom

STAVLAFT-HYTTE med 4 soverom, modell 14

Stor praktfull tømmerhytte. Rikelig med sengeplasser. Svært romslige løsninger. Overbygget terrasse

Dette er en flott STAVLAFT-HYTTE med 4 soverom, og med romslige romløsninger, bygget med ekte stavlaft-konstruksjon og byggeskikk. Hytta er bygget med stort kjøkken med tilhørende spiseplass i åpen løsning med stuen.

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Nei

STAVLAFT-HYTTE modell 14, med 4 soverom.
STAVLAFT-HYTTE har 2 gode soverom, stort bad og separat gjestetoalett på grunnplanet. I 2. etasje ytterligere 1 soverom + stort dobbeltrom, samt bad med dusj. Alternativt kan stort dobbeltrom bli stor TV-stue, og baderom et ekstra soverom.

Opprinnelsen til STAVLAFT-HYTTE-bygg er laftebygg, og er en byggeteknikk i heltre som kombinerer tømmerkonstruksjon med en reisverk-konstruksjon, og har også lange tradisjoner i Norge. Den gir et litt mer «dekorert» ytre utseende på hytta enn et rent reisverksbygg. Sammen med store vinduer kan det skapes unike interiørdesign.

Ekte stavlaft bygges ved at det først håndlaftes en ramme rundt bygget i bunnen av veggene. Deretter håndlaftes det inn staver eller vertikale stolper med full etasjehøyde i hvert hjørne og gjerne noen i veggenes lengde. Så laftes det inn en ny ramme på toppen av stavene, tilsvarende bunnrammen. Inn imellom rammer og staver bygges det vegger av reisverk å vanlig måte.

Se gjerne: https://tyrihanshytter.no/hytter-i-stav-laft/

Våre stavlaft-hytter utstyres med ekte Huseby-kjøkken, baderomsmøbler og garderober.
Se deres store modell-utvalg:https://huseby.no/kjokken/klassiske-kjokken/