STAVLAFT-HYTTE modell 15, ed store vindusflater

STAVLAFT-HYTTE med store vindusflater, modell 15

Dette er en flott STAVLAFT-HYTTE med store vindusflater, mye lys, romslige romløsninger, og bygges med ekte stavlaft-konstruksjon og byggeskikk.
Hytta bygges med stort kjøkken med tilhørende spiseplass i åpen løsning med stuen.

STAVLAFT-HYTTE modell 15, med store vindusflater.
STAVLAFT-HYTTE har «master»-soverom med tilstøtende baderom. Det er i tillegg 2 gode soverom og stort bad med sauna på grunnplanet. I 2. etasje ytterligere 1 stort dobbelt soverom, samt stor TV-stue med mulighet for peis. Alternativt kan stort dobbeltrom bli 2 soverom.

Opprinnelsen til STAVLAFT-HYTTE-bygg er laftebygg, og er en byggeteknikk i heltre som kombinerer tømmerkonstruksjon med en reisverk-konstruksjon, og har også lange tradisjoner i Norge. Den gir et litt mer «dekorert» ytre utseende på hytta enn et rent reisverksbygg.

Ekte stavlaft bygger man ved at det først blir håndlaftet en ramme rundt bygget i bunnen av veggene. Deretter blir det håndlaftet inn staver eller vertikale stolper med full etasjehøyde i hvert hjørne og gjerne noen i veggenes lengde. Så blir det laftet inn en ny ramme på toppen av stavene, tilsvarende bunnrammen. Inn imellom rammer og staver blir det bygget vegger av reisverk på vanlig måte.

Se gjerne: https://tyrihanshytter.no/hytter-i-stav-laft/

Våre stavlaft-hytter blir utstyrt med ekte Huseby-
Se deres store modell-utvalg:https://huseby.no/kjokken/klassiske-kjokken/

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Ja