STAVLAFT-HYTTE modell 12, med oppstue

STAVLAFT-HYTTE med oppstue, modell 12

Dette er en flott STAVLAFT-HYTTE med oppstue, modell 12 og med romslige romløsninger, bygget med ekte stavlaft-konstruksjon og byggeskikk. Hytta er bygget med stort kjøkken med tilhørende spiseplass i åpen løsning med stuen.

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Nei

STAVLAFT-HYTTE med oppstue, modell 12 med eget «master»-soverom med tilhørende bad. Separat soveseksjon med 3 soverom og bad med badstue. Stort kjøkken med tilhørende spiseplass

Opprinnelsen til STAVLAFT-HYTTE-bygg er laftebygg, og er en byggeteknikk i heltre som kombinerer tømmerkonstruksjon med en reisverk-konstruksjon, og har også lange tradisjoner i Norge. Den gir et litt mer «dekorert» ytre utseende på hytta enn et rent reisverksbygg. Sammen med store vinduer kan det skapes unike interiørdesign.

Ekte stavlaft bygges ved at det først håndlaftes en ramme rundt bygget i bunnen av veggene. Deretter håndlaftes det inn staver eller vertikale stolper med full etasjehøyde i hvert hjørne og gjerne noen i veggenes lengde. Så laftes det inn en ny ramme på toppen av stavene, tilsvarende bunnrammen. Inn imellom rammer og staver bygges det vegger av reisverk å vanlig måte.

Se gjerne: https://tyrihanshytter.no/hytter-i-stav-laft/

Våre stavlaft-hytter utstyres med ekte Huseby-kjøkken og bad.
Se deres store modell-utvalg:https://huseby.no/kjokken/klassiske-kjokken/