Rådyrvegen 15B og C. Sentralt Nannestad – 2 lekre nye halvparter av tomannsbolig for salg

I Rådyrveien 15 B/C bygges nå to flotte halvparter for salg, som tomannsbolig nær Nannestad sentrum. To like boliger med speilvendte planløsninger på ca. 118 kvm. Høy standard. Ved raskt avgjørelse gis tilvalg i kjøkken for inntil kr 70.000,- i rabatt. Ta kontakt med oss for ytterligere detaljer.

Beliggenhet- Solrikt – Barnevennlig – I naturskjønne og grønne omgivelser

Svært solrike og naturskjønne omgivelser, barnevennlig og attraktivt beliggende i boligfelt med hovedsakelig eneboligbebyggelse. Trygg og kort gangavstand til Preståsen skole via gangvei. Umiddelbar adkomst til flotte friområder i Nannestadåsen med turstier og langrennsløyper rett utenfor boligene. Det er kort gangavstand til Nannestad sentrum med de fleste servicetilbud, detaljbutikker og Vinmonopol. Ungdomskole og Videregående skole ligger i sentrum i tillegg til nyere Idresshall. God offentlig kommunikasjon med buss til Oslo og til Jessheim, samt Gardermoen Flyplass.

Se boligene også annonsert på FINN.no: https://www.finn.no/eiendom/nybygg/prosjekt?finnkode=285275602&geoLocationName=R%C3%A5dyrvegen+15%2C+Nannestad&lat=60.2245&lon=11.03006&q=R%C3%A5dyrvegen+15%2C+nannestad&radius=3000&sort=PUBLISHED_DESC&location=1.22030.20059

 

Boligene selges gjennom Sem & Johnsen Eiendomsmegling AS
v/Tor-Inge Hoel Betten
tlf.: 958 44 700

Pris: 5 270 000 kr
Omkostninger: 33 212 kr
Totalpris: 5 303 212 kr

Kommunale avgifter er stipulert å være ca kr. 14 000,- per år, men dette avhenger av faktisk forbruk av vann og avløp. Kommunens estimat baseres på et forbruk på 150m3
Det er pt ikke eiendomsskatt i Nannestad kommune.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

INNHOLD:
1. etasje:
– Entré
– Kjøkken
– Bad
– Stue
2. etasje:
– Fire soverom
– Bad

HØY STANDARD

BYGGEMÅTE
Tomannsbolig fundamenteres med plate på mark, liggende kledninger, sort betong takstein (over 17 grader).

Nybygg etter TEK 17 som innebærer meget god isolasjon, balansert ventilasjon med varmegjenvinning som gir en unik energieffektiv bolig med sunt og godt inneklima. Ferdigattest/brukstillatelse Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen.
Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

TOMT
Fellestomt: 1172 kvm.

PARKERING
Det er satt av plass for carport-/garasjebygg. Dette kan leveres som tilvalg. Forøvrig er det biloppstillingsplasser på egen tomt.

OPPVARMING
Elektrisk oppvarming med varmekabler i flislagte gulv. Panelovner i oppholdsrom. Peisovn i stue.