Kvitfjell Vest – Ekslusiv tømmerhytte med garasje under oppføring – Ski in – Ski out

Svært flott beliggenhet på Kvitfjells vestside, på et høydedrag med flott utsikt og direkte tilkomst til løypenettet og Kvitfjells fantastiske alpinløyper. Her er det enkel tilkomst til hytta på vinteren. Parkèr tørt i egen dobbelgarasje i sokkeletasjen. Tomta er på hele 1.478 m2 skrånende terreng.

Meget innholdrik og romslig tømmerhytte med garasje i sokkeletasje. Store terrasser og uteareal. I tillegg tillater reguleringsbestemmelsene oppføring av anneks som kan leveres som tilvalg.

Høydepunkter:
Høyt og fritt beliggende tømmerhytte med stor, solrik tomt
Ski in- ski out – til svært gode langrennsfasiliteter fra eiendommen
Ekslusive løsninger med flere bad og badstue
Energi effektivt med vannbåren varme og luft til vann varmepumpe
Garasjekjeller på ca 50m2
Store, solrike terrasser
Oppmurt peis i stue og kjøkken

Beliggenhet

Kvitfjell er en fantastisk skidestinasjon med ett av Nordens beste alpinanlegg med nedfarter i alle vanskelighetsgrader. Her kan man velge mellom alt fra grønne løyper til de mest avanserte svarte løypene som hvert år blir benyttet av verdens beste alpinister i World Cup- sirkuset. I tillegg byr Kvitfjell på et rikt servicetilbud med sportsbutikk, dagligvarer, restauranter, after-ski, cafeer, skiutleie, skiskole og hotell.

På sommerstid byr Kvitfjell på flotte naturopplevelser, enten det er til fots, på sykkel eller på hesteryggen. Det er også gode jakt- og fiskemuligheter i området. Kort vei til både Jotunheimen og Rondane for lengre fotturer.

Kvitfjell byr på flere hyggelige cafeer og after-ski-steder. Velg mellom steder som Tyrihanstunet som består av små trehus med ulike menyer og en koselig uteplass hvor en kan nyte sola. Koia med menyen som er like enkel som god; fra gourmetpølser til velsmakende suppe, her får du også den riktige stemningen for after-ski når skidagen er over. Plaza eller Ski Inn Diner på Vestsiden som er kjent for sine velsmakende menyer. Midt i bakken finner du et av landets mest særpregete hoteller; GudbrandsGard. Med svømmebasseng, bar, spisesteder og spaa-avdeling har du alt du trenger for å skjemme deg selv bort. GudbrandsGard har også restauranten.
Prepperiet som serverer fristende retter laget av lokale råvarer fra gårder i og rundt fjellet.

Det er enkelt å komme seg til Kvitfjell både med bil, tog og buss. Ca. 3 timer med bil fra Oslo. Avstand fra Lillehammer, ca. 45 min.

Innhold

1.etg.: Vindfang med trapp til garasje, stor hall med trapp til 2. etasje, stort soverom med eget bad, bad med sauna, gjestetoalett, svært romslig kjøkken med spisestue, stue.

2. etg: 3 store soverom, bad, hall og garderobe.

Under hytten blir det stor dobbel garasje på opp mot 50 m² med egen inngang og trapp opp til 1. etg.

Standard

Kjøkken:
– Kjøkkenet er spesialtegnet og levert av Huseby Kjøkken med Miele hvitevarer. Se egen beskrivelse og bilder. Muligheter for tilvalg og endringer.
Gulv:
– Eik 1-stav parkett  i soverom, stue og oppholdsrom.
– Portugisisk skifer i inngang og alle våtrom (kan velges).
– Flislagte bad.
Bad:
3 delikate bad og separat gjestetoalett.
Sauna:
– Glass skyvedør
– Vegger, tak og sitte-benk i svartor (det beste materiale for fuktige rom).
– Portugisiske fliser

Byggemåte

Tømmerhytte produsert i Latvia, håndlaftet av egne laftere med 30-40-års erfaring. Garantert mer enn 100 år gamle, saktevokst Latvisk furutømmer, tørket til riktig fuktighet. Grantert fri for venstrevridde stokker.
Garantert tetthet. Se bilder av detaljer.
Garantert topp kvalitet og utførelse fra markedets kanskje dyktigste produsent.

Sokkeletasje på støpt plate med vegger av isolerte byggeblokker.