Tømmerhytte - 6, Fasade 4-3

Tømmerhytte med ekstra stor plass, modell 6.

Stor, praktfull tømmerhytte med plass til alt. 2 store solterrasser. Egen spistue, stue og TV-stue

Tømmerhytte med ekstra stor plass, modell 6. Med hele 209,5 BRA m2 har hytta plass til alt du måtte ønske deg. Stort Huseby-kjøkken i åpen løsning til romslig spisestue, separat tilstøtende peisestue. Master-soverom med eget bad, samt soveromsavdeling med 3 gode soverom, bad og badstue. En ekte håndlaftet tømmerhytte med sjel.

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Ja

Tømmerhytte med ekstra stor plass til familie og venner. Hele 3 trapper fører opp til ulike hems- og 2. etasje-løsninger. 1. etasje har: Stort Huseby-kjøkken med åpen løsning til stor spisestue med hall i mellom. Fra hallen er direkte trapp til hoved-annen-etasjen med TV-stue, 2 gode soverom og eget bad. Soveromsavdelingen har et stort dobbeltrom, samt to soverom med familiekøyer. Stort bad med badstue og direkte utgang til stor terrasse med mulig boblebad. Fra soveromsgangen er det trapp til egen sovehems og lekerom.

Separat master-soverom-seksjon med eget bad. Utganger til to store solterrasser fra bad i soveromsavdelig, hall/spisestue, fra stuen og fra maste-soverom.

Vindfang har stor garderobe og direkte tilgang til toalett og sportsbod med trapp til egen lagringshems over stuen.

Vi har bygget håndlaftede tømmerhytter i over 20 år. Håndlaftede tømmerhytter er bygg med «sjel». Håndlafting av tømmerbygg i seg selv er en vitenskap, og skal gjøres med ekstrem nøyaktighet.
Vår leverandør i Latvia kjennetegnes av dyktighet og utsøkt kvalitet, og håndlaftere med flere 10-års erfaring i håndverket. Våre tømmer hytter og -hus bygges helt i henhold til norsk standard for laftebygg – Byggforsk nr. 523291, versjon 1-2006.
og med så ekstrem nøyaktighet at de tilfredsstiller TEK 17’s krav til tetthet for kontrollert ventilasjon.

Latvisk furutømmer har nettopp de egenskapene og kvalitetsegenskapene som Hytteliv beskriver. Vi garanterer derfor at tømmeret er håndsortert, saktevokst, ikke venstrevridd 8’ furu tømmer med >70% kjerneved fra >100 år gamle furutrær, og tørket til ca. 18%.
Se Hytter ‹ Tyrihanshytter — WordPress

Tømmerbygg har lange tradisjoner i Norge, og strekker seg helt tilbake til vikingtiden.

Alle våre hytter utstyres med Huseby kjøkken, baderomsmøbler og garderobe som standard, utstyrt med Miele, Bosch eller Electrolux hvitevarer.

Se:http://huseby.no
Hvitevarer: https://www.miele.com/en/com/index.htm
Alternativt : https://www.bosch-home.no/
og: https://tyrihanshytter.no/interior/