Hytte bygget av elementer. Fasade syd

STAVLAFT-hytte av elementer

Denne hytta bygges av elementer, og har utvendig stavlaft-dekor. Det vil si at den har reisverk som gjennomgående konstruksjon. Stavlaft-dekoren legges utenpå den utvendig panelen, uten konstruksjonsmessig betydning, slik ekte stavlaft konstrueres.

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Ja

STAVLAFT-hytte av elementer. Innvendig er det panelte vegger i begge etasjer.

Hytta har et BRA-areal på hele 144m2, og BYA på 128,3m2.  Ved eventuelle krav i tomtens reguleringsbestemmelser, kan BRA-arealet justeres ned ved å senk takhøyden i 2. etasje.

1. etasje har stor, åpen kombinert stue-/spisestue og kjøkken på hele 48,86 m2. Master-soverom med tilknytning til stort bad med tilhørende badstue. I tillegg et gjestebad. Fra entrèen er det tilgang til stort teknisk rom/vaskerom/bod/garderobe.
2. etasje har TV-stue, 2 gode soverom og et separat toalett.

Hytta har full takhøyde i stuen og store vinduer helt opp i gavlen, som gir masse lys i rommet.

Denne stavlaft-look hytta har stort, lekkert Huseby-kjøkken med Miele hvitevarer.
Alle rom har èn-stavs gulvparkett, med unntak av inngang og våtrom, hvor det er lagt fliser med underliggende varme.
Se ytterligere på: https://huseby.no/
Se også: https://www.miele.no/og: https://tyrihanshytter.no/interior/

STAVLAFT-hytte av elementer, er produsert i Latvia, og montert av produsentens egne, dyktige montører. Den bygges med «stavlaft-look», slik at hytta har stolper, hjørnestolper og bunnstokk som dekor utenpå. Innvendig har den panelte vegger i begge etasjer.

Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg/dere gjerne med å finne en hyttetype som tilfredsstiller dine/deres ønsker og krav til deres tomt. Dersom dere ikke har tomt, hjelper vi gjerne med å finne en. Vi har kontakt med en rekke grunneiere på forskjellige områder, med byggeklare, flotte tomter.