Tømmerhytte med stor terrasse, modell 2.

Tømmerhytte med stor terrasse, modell 2

Flott familiehytte, 11 sengeplasser, stor hems som TV-stue|, lekerom, åpent kjøkken/spiseplass/stue

Tømmerhytte med stor terrasse, modell 2 er en flott familiehytte med 4 soverom og opptil 11 sengeplasser. Stor solterrasse. Hytta bygges med stort Huseby-kjøkken med tilhørende spiseplass i åpen løsning med stuen. En ekte håndlaftet tømmerhytte med sjel.

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Nei

Tømmerhytte med stor terrasse, modell 2 har i 1. etasje: Stort Huseby-kjøkken med spiseplass på 24m2, og har tilstøtende peisestue på 23m2 i åpen løsning med kjøkken/spiseplass og stue. Rommelig vindfang med garderobe og direkte tilgang til bad/toalett. Master-soverom med bad/toalett. Egen soveromsseksjon med 3 gode soverom og totalt 10 sengeplasser. Stort bad med dusjnisje.
2. etasje: hems med hele 17m2 gulvareal, som separat TV-stue / lekerom med direkte tilgang fra stuen.

Vi har bygget håndlaftede tømmerhytter i over 20 år. Håndlaftede tømmerhytter er bygg med «sjel». Håndlafting av tømmerbygg i seg selv er en vitenskap, og skal gjøres med ekstrem nøyaktighet.
Vår leverandør i Latvia kjennetegnes av dyktighet og utsøkt kvalitet, og håndlaftere med flere 10-års erfaring i håndverket. Våre tømmer hytter og -hus bygges helt i henhold til norsk standard for laftebygg – Byggforsk nr. 523291, versjon 1-2006.
og med så ekstrem nøyaktighet at de tilfredsstiller TEK 17’s krav til tetthet for kontrollert ventilasjon.

Latvisk furutømmer har nettopp de egenskapene og kvalitetsegenskapene som Hytteliv beskriver. Vi garanterer derfor at tømmeret er håndsortert, saktevokst, ikke venstrevridd 8’ furu tømmer med >70% kjerneved fra >100 år gamle furutrær, og tørket til ca. 18%.
Se Hytter ‹ Tyrihanshytter — WordPress

Tømmerbygg har lange tradisjoner i Norge, og strekker seg helt tilbake til vikingtiden.

Alle våre hytter utstyres med Huseby kjøkken, baderomsmøbler og garderobe som standard, utstyrt med Miele, Bosch eller Electrolux hvitevarer.

Se:http://huseby.no
Hvitevarer: https://www.miele.com/en/com/index.htm
Alternativt : https://www.bosch-home.no/
og: https://tyrihanshytter.no/interior/