Ny tømmerhytte på Trysil

Nyoppført laftehytte over 2 plan. Stue og loftstue/tv-stue. Stort Tyri-kjøkken med Bosch hvitevarer

Super flott laftet tømmerhytte beliggende på attraktive Mosetra. Her er det flott utsikt nedover mot Trysil og Trysilelva samt mot Sverige. Direkte adkomst til langrennsløype, tur- og sykkelsti. Førsteklasses langrennsløyper som går over vidder med fantastisk utsikt og naturlandskap ligger rett nedenfor tomtene.

Hovedplan: Vindfang, gang, spisestue/stue, to soverom, to bad, badstue og en utvendig bod.
Loftsplan: Loftstue, WC og to soverom.

Hytta er bygget etter norske forskrifter for laftebygg – Norsk Treteknisk Institutt dok nr. KNL-002. Bygget av 8″ ikke venstrevridd furutømmer med min. 70% kjerneved, forskriftsmessig tørket til ca. 18-19% fuktighet.

Oppholdsrommene er preget av tidsriktige inntrykk, vakre og rustikke fargekombinasjoner som gir hytta et eksklusivt uttrykk. Velfungerende og sosial planløsning hvor stue/ spisestue ligger i direkte tilknytning til hyttas flotte Tyri-kjøkken. Hytta er planløst ut fra erfaring om best mulig utnyttelse av plassen. God takhøyde og store vindusflater gir en svært god romfølelse samt et fantastisk lys. Det er en vakker utsikt fra stuevinduene, og her kan du nyte stillheten og den lune varmen fra peisen etter en lang dag i bakken.

Hytta kan helt tilpasses dine ønsker og krav. Denne er inspirert av vår «Tømmerhytte på Hafjell» på denne hjemmesiden, men kunden ønsket seg litt mer plass.
I tillegg måtte den speilvendes for å tilpasses den aktuelle tomten. Ta kontakt med oss så finner vi sammen din Tyrihanshytte.

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Ja