Enebolig 110 kvm

Enebolig - Hitra 160 kvm

Enebolig - Paris

Enebolig 230 kvm

Enebolig 270 kvm

Enebolig 300 kvm

Tomannsbolig

Firemannsbolig

Firemannsbolig

Seksmannsbolig 770 kvm

Åttemannsbolig

Barnehage 660 kvm

Tyrihans Hus

ENA Bygg AS og ENA Prosjektutvikling AS utgjør sammen med våre samarbeids-partnere en totalleverandør av bygg fra planlegging til nøkkel i døra. Over hele landet.

Vi bygger gjerne ditt drømmehus i reisverk, elementer, tømmer eller stav/laft. Om du har en tegning kan vi bygge helt etter dine behov og spesifikasjoner. Vi kan også få utferdiget arkitekttegninger og være ansvarlig søker for byggesøknad via våre samarbeidspartnere. Sammen med deg tilpasser vi huset til ditt behov og tomten til terreng, solretning, utsikt, innkjøring, osv.
Vi kan administrere hele prosessen med håndverkere frem til «nøkkel i døra».

Vi har bygget hus i en årrekke. Våre produsenter og samarbeidspartnere kjennetegnes av utsøkt kvalitet og dyktighet, og selvfølgelig etter norske byggeforskrifter– se også https://dibk.no.

Vi tar gjerne en hyggelig og uforpliktende samtale.

Vår spesialitet er hus bygget i elementer

(nyhet: Patentert elementkonstruksjon).

Dette er hus bygget enten i tradisjonelle hele veggelementer, eller med et byggesystem basert på isolerte TEWO massivtre-elementer. TEWO byggeelementer er en diffusjonsåpen konstruksjon, helt uten plast som gir et »pustende» bygg fremstilt av Termowood AS i Hurdal. Se www.tewo.no. Denne type bygg har de samme mulighetene til tilpasning til dine behov og spesifikasjoner. Vår erfarne byggmester er ansvarlig for utførende arbeide på byggeplassen og sørger for at alle delene settes sammen til et komplett ferdig bygg med nøkkel i døra. En rasjonell, bærekraftig, innovativ og patentert løsning. Og ikke minst – et hel-norsk byggesystem! 

Vi samarbeider også med andre dyktige leverandører som bygger på tradisjonell måte med reisverk helt fra grunnen. 

Ta kontakt med oss og send oss gjerne din tegning.  

Kontakt oss