Turufjell i Flå kommune

Turufjell ligger på solsiden i Flå - først i Hallingdal og er en av Norges nyeste fjelldestinasjoner med hyttetomter og skisenter i naturskjønne omgivelser. Kun 90 minutter fra Oslo.

Turufjell er som skapt for det moderne hytteliv; sydvestvendt og med naturlige terrasser i land skapet. Dette gir deg sol hele dagen, fantastisk utsikt fra alle hyttetomter og fin avstand til naboene både foran og bak deg. Det vil bli lagt stor vekt på naturlig allsidighet i hvordan bebyggelsen skal se ut, og de estetiske hensynene vil bli tatt godt vare på – materialvalg, farger og lignende.

På Turufjell vil det også være anledning til moderne arkitektur slik som pulttak og flatt tak, i tillegg til saltak. Dette skal bli en vakker hyttegrend som former seg fint i landskapet; ikke et byggefelt på fjellet. Like før du kommer til Flå sørfra kjører du gjennom Hallingporten og stiger inn i Hallingdal – hjertet av den norske fjellheimen. Som hytteinnbygger i Flå får du helårstilgang til Hallingdal, et av de mest allsidige og spennende dalførene i Norge.

Snøsikre vintre, varme somme re, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann.

Kontakt oss, vi har tilgang til tomter, byggeklare for din Tyrihanshytte®!

Vi avtaler gjerne tid for befaring i området.

Se www.turufjell.no