Tømmerhytte - 4b, Fasade 2-3

Tømmerhytte med vinkel, modell 4.

laftehytte, håndlaft, staver, laftebygg, massivtre, tømmerhytte med vinkel, åpen løsning

Tømmerhytte med vinkel, modell 4 er en mellomstor familiehytte med BRA-areal på 142,7 m2. 3 store soverom på 1. etg. og ytterligere 3 soverom i 2. etg. Stor solterrasse.
Hytta bygges med stort Huseby-kjøkken og rommelig spiseplass i allromsløsning med stuen.
En ekte håndlaftet tømmerhytte med sjel.

Tømmerhytte med vinkel, modell 4 har Huseby-kjøkken med spiseplass på og har tilstøtende peisestue i åpen løsning med kjøkken/spiseplass. Rommelig vindfang med garderobe og direkte tilgang til gjestetoalett. Egen soveromsseksjon med 3 gode soverom og totalt 7 sengeplasser. Stort bad med dobbelt servant, dusjnisje og tilstøtende badstue.
2. etasje: TV-stue, 3 mindre soverom og ekstra baderom. Målbart areal i 2. etg. kan reguleres ved å senke takhøyde, og dermed også hyttas totalhøyde, for å tilpasses reguleringsbestemmelser for en aktuell tomt.

Grunnfaten, BRA-areal er 86m2, og med overbygget terrasse 95m2.

Vi har bygget håndlaftede tømmerhytter i over 20 år. Håndlaftede tømmerhytter er bygg med «sjel». Håndlafting av tømmerbygg i seg selv er en vitenskap, og skal gjøres med ekstrem nøyaktighet.
Vår leverandør i Latvia kjennetegnes av dyktighet og utsøkt kvalitet, og håndlaftere med flere 10-års erfaring i håndverket. Våre tømmer hytter og -hus bygges helt i henhold til norsk standard for laftebygg – Byggforsk nr. 523291, versjon 1-2006.
og med så ekstrem nøyaktighet at de tilfredsstiller TEK 17’s krav til tetthet for kontrollert ventilasjon.

Latvisk furutømmer har nettopp de egenskapene og kvalitetsegenskapene som Hytteliv beskriver. Vi garanterer derfor at tømmeret er håndsortert, saktevokst, ikke venstrevridd 8’ furu tømmer med >70% kjerneved fra >100 år gamle furutrær, og tørket til ca. 18%.
Se Hytter ‹ Tyrihanshytter — WordPress

Tømmerbygg har lange tradisjoner i Norge, og strekker seg helt tilbake til vikingtiden.

Alle våre hytter utstyres med Huseby kjøkken, baderomsmøbler og garderobe som standard, utstyrt med Miele, Bosch eller Electrolux hvitevarer.

Se:http://huseby.no
Hvitevarer: https://www.miele.com/en/com/index.htm
Alternativt : https://www.bosch-home.no/
og: https://tyrihanshytter.no/interior/

Spesifikasjoner:

50
BRA
10
BYA
10
P-Rom
10
Høyde
10
Antall bad
10
Antall soverom

Badstue: Nei